Nyheder

Små figurer - små problemer

Igen har jeg ikke kunnet holde fingrene fra keramikken

Denne gang er det blevet til 7 små figurer, der hver især illustrerer et lille ubetydeligt problem, der er blevet hævet op på en pedistal.

Det siger mig ikke en skid

Det siger mig ikke en skid

Som et barn af en hel familie af keramikere, har jeg altid stået fast på at det ikke interesserer mig det mindste at arbejde med keramik.

Men på trods af det er jeg alligevel for nylig blevet bidt af at eksperimentere med materialet, og har lige lagt sidste hånd på en serie af helt specielle nye værker der kombinerer tegninger og keramik.

Det siger mig ikke en skid

Plakat til Iggy Pop

Northside Festival kontaktede mig fordi de havde fået en idé til, at få produceret 4 special-plakater til 4 udvalgte bands, i forbindelse med årets festival. Plakaterne skulle så sælges, og pengene gå til velgørenhed.

Jeg var heldig nok til at Iggy Pop sagde god for, jeg måtte tegne en plakat til ham - og resultatet er hér!

(Desværre nåede de aldrig at få den endelige godkendelse af alle tegningerne i tide, så projektet blev droppet i sidste øjeblik).

Udstilling hos politiet

I maj måned har jeg fornøjelsen af at udstille hos Nordjyllands Politi i Aalborg. Udstillingen er desværre ikke åben for offentligheden (... I hvert fald ikke hvis du er en almindelig, lovlydig borger).

Fortolkning til pladecover

D.27/5 udkommer et nyt album med Johannes Andersen, og i den forbindelse bad han mig om at tegne en fortolkning af sangen "Min by". Resultatet blev indarbejdet som en del af plade-omslaget, der er blevet trykt både som CD-cover og i bogform.

www.hvadtegnerkristian.dk