Nyheder

Børnebog omkring arkitektur

 

Idag udkommer denne fine børnebog omkring arkitektur, som Utzon Centeret i Aalborg står bag. Den rummer biddrag fra 14 forskellige danske arkitekt-tegnestuer, der alle stiller en række forskellige opgaver, med det formål at invitere børn til at lege med arkitektur.

Jeg har stået for at komme med CF Møller Arkitekters biddrag.

Støtte til Team Rynkeby

 

Jeg har lavet denne lille tegning til Team Rynkeby Nordjylland, der forhåbentlig kan hjælpe dem med at indsamle nogle penge til at købe forsyninger til deres lange tur mod Paris.

Team Rynkeby Nordjylland

"Limited edition" nummererede hånd-tryk

Jeg har længe praktiseret at der kun skal findes ét unikt eksemplar af hvert billede. Men jeg har i et stykke tid overvejet at kaste mig ud i at eksperimentere med forskellige trykke-teknikker.

Dette har i første omgang resulteret i et par serier af med linoleumstryk i meget begrænset oplæg. Selvom der findes hhv. 5 og 10 stk. af hver, er de enkelte eksemplarer stadig unikke, da de er trykt i hånden ved hjælp af en trofast gammel kagerulle

Limited edition nummererede hånd-tryk

150 års jubilæums-udsmykning på Klostermarksskolen (Aalborg)

For at fejre skolens 150 års fødselsdag i August iår, har Klostermarksskolen bed mig om at male ikke mindre end 6 vægmalerier rundt omkring på skolen. Børnene mange af eleverne på skolen har været involveret i projektet ved at udføre deres egne små malerier, der skal sættes sammen med mine streger på væggen - og jeg glæder mig utroligt meget til at se det samlede resultat i slutningen af august

Udsmykningsopgave Klostermarksskolen

Udstilling i Langes Gård

Hele sommeren kan 5 af mine store billeder opleves i selskab med en hel række fantastiske keramikskulpturer på galleriloftet i Langes Gård

Udstilling

Oprydningsudsalg

Der er efterhånden kommet til at stå alt for mange gamle billeder gemt væk på loftet, så det er på tide at lave lidt forårsrengøring.. Se alle de nedsatte billeder under "til salg"  

Linoleumstryk

Linoleumstryk - Et skridt frem og 16 tilbage

Jeg var sikker på at linoleumstryk ville blive min nyest favorit-arbejdsmetode til 2021. Det har vist sig sværere end forventet at få den ønskede kvalitet på de endelig tryk, så det er stadig usikkert, om det er noget jeg vil forfølge yderligere i fremtiden, eller holde mig til mit gamle princip om at der kun skal være én kopi af hvert motiv.

Linoleumstryk

Farve er det nye sort

Alt for længe har min faste stil været et mylder af skarpestreger, som regel holdt i ren sort på hvid. Derfor har jeg nu udfordret mig selv til at give slip, gribe en blødere pensel og forsøge at turde indarbejde så mange forskellige farver som muligt. Resultatet kan ses lige nu, på det helt nyrenoverede galleriloft hos Langes Kunsthåndværk

En hyggelig lille børnebog til min datter

I løbet af julen færdiggjorde jeg en hyggelig lille børnebog, jeg havde tegnet til min dejlige datter Caroline.. Nu tænkte jeg, at jeg også ville dele den med alle jer andre.. Se den hér:

50 års jubilæums-plakat for Lange Kunsthåndværk

I 2018 kan Lange Kunsthåndværk fejre 50 års jubilæum(!), og i den anledning har jeg lavet en lille jubilæumsplakat med titlen "50 Lange År". Kendere af butikken vil kunne genkende mange af Lange-familiens "greatest hits" fra de forgangne år. (Plakaten kan hentes gratis i Langes butik)

50 års jubilæum - Lange Kunsthåndværk

Største projekt til dato - 100 m2

Endelig er mit største projekt til dato gennemført.

Et vægmaleri på godt 100m2, der udsmykker en stor lysgård på plejehjemmet Sifsgården i Åbyhøj (Århus)

100 m2 vægmaleri

www.hvadtegnerkristian.dk